6 Kasım 2007 Salı

fış fış kayıkçı, kayıkçının küreği, pıt pıt atar yüreği...

İlk Dr Muayenesi 26 Eylül
İkinci Dr Muayenesi 8 Ekim
Üçüncü Dr Muayenesi 31 Ekim
Dördüncü Dr Muayenesi 15 Kasım (ikili tarama testi)
Beşinci Dr Muayenesi 14 Aralık (üçlü tarama testi)
Ayrıntılı Ultrason 25 Aralık
Amnionsentez 26 Aralık
Altıncı Dr Muayenesi 2 Ocak
Yedinci Dr Muayenesi 16 Ocak
Sekizinci Dr Muayenesi 12 Şubat
Şeker Yüklemesi 15 Şubat (25+0)
Dokuzuncu Dr Muayenesi ve Üç Boyutlu Ultrason 06 Mart 2008
Onuncu Dr Muayenesi 01 Nisan
Onbirinci Dr Muayenesi 23 Nisan
Onikinci Dr Muayenesi 5 Mayıs

(Bunları unutmamak için her gittiğimde yazmaya karar verdim o yüzden yazıorum.)



Son doktor kontrolü sanki bizi birbirimize daha da yaklaştırdı ilk göz teması diyebiliriz. Çok tatlıydın. Şimdiye kadarki kontrollerde sadece bi kese görüyorduk ama artık kafan vücudundan ayırt edilir şekilde belirgin. Kolların, bacakların belirmeye başlamış ama hala küçücüksün 2,5 cm :)) İnanılır gibi değil o kadar küçük olmana rağmen hareket ediyor, sanki sana baktığımızın farkındaymışcasına hop oturup hop kalktın. Bi an içerde kendi kendine tek kale maç fln yapıyosun sandım. Doktor bakın bakın kafa atıyor dedi. :)) Küçüğüm kalbin de pıt pıt atıyor çok net, Kalp atış sesini yakın bi zamanda bize dinletecek doktor teyzen şimdilik biz sadece görebildik. Kimbilir orda neler yapıosun! Seni burda merak eden ve bekleyen birsürü insan var. Şu an için ilk merak konusu kız mı olacak erkek mi olacak kaosu!
Bu hafta 11. haftanın içindeyiz. Hatta bugün itibariyle (10+4) Hala bulantılarım devam ediyor ama daha seyrek devam ediyor diyebiliriz. Artık iştahımın açılmasını vee çook yemek yemeği hayal etmeye başladım. Ama soğana hala tahammül edemiyorum :)) Sanırım soğanı sen de sevmeyeceksin. Ha bi de sabahları erkenden uyanıyoruz seninle benim karın gurultularım, mide kasılmalarım derken kalkıyoruz o arada bişey ağzıma atıp yersem iyi miğdem bulanmıyo. Şayet bişey yemez ve tekrar yatarsam ondan sonraki kalkış banyoda biraz şiddetli miğde bulantılarıyla bi süre devam ediyor. Bunu da bu hafta keşfettim diyebiliriz.
Ha bu arada baban mı iyi walla ne yapsın hergün karnımın şişip şişmediğinin analizini yapıyor. Canım bişey istese ortalığı velveleye verip sağır sultana bile söylüyor. Dün baya bi çilek arayıp sordu ;) Ama bulamadı.
Ben kız ya da erkek mi olacağından ziyade kime benzeyeceğini merak ediyorum aslında. Seni hayal etmeye çalışıyorum. Sağlıkla gel yanımıza bebeğim...